Bemutatkozás

Otthonunkban akkor érezzük jól magunkat, ha kialakításában, stílusában, a minket körülvevő berendezésekben tükröződik az egyéniségünk. Ettől válik otthonossá a lakásunk. Több mint 18 éve munkálkodom azon, hogy kárpitos szaktudásomra és tapasztalatomra alapozva esztétikus és maradandó berendezéseket teremtsek.

A kárpitos pályán az alkotás iránti vágy és szépérzék indított el. A kárpitos szakma csúcspontjának a kárpitos mestervizsga tekinthető, mellyel jómagam is rendelkezem. Saját tulajdonú műhelyemben képzett és tapasztalt kárpitos, fényező és politúrozó szakembereimmel végezzük a bútorok elkészítését, felújítását és az antik bútorok restaurálását.

Az elkészített bútorokra és berendezési tárgyakra természetesen garanciát vállalunk.

Minden darab (legyen az antik bútor restaurálása, vagy új bútor megalkotása) a partner elképzelésének megismerésével kezdődik. A kárpitos szakma hivatásának tekintem, hogy az ügyféllel közösen beszéljük meg, melyik elképzelés optimális számára. Kárpitosmesterként szakmai tanácsot nyújtok, de a végleges döntést a megrendelő hozza meg. A legnagyobb örömöt számomra ügyfelem elégedettsége jelenti.